2021-02-13 07:03:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Nem a gyengeség jele, ha bevallja, hogy valamiben tévedett

Napi horoszkóp február 13-ra 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

A kedve nagyon jó, kíváncsi és várakozó a jövőt illetően. Szombaton a szerelem is tartogat meglepetéseket. A partnere, ha új, minden várakozását felülmúlhatja, de ha régi kapcsolata van, még abban is érhetik nem várt fejlemények.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Amennyiben beszédes kedvében van, csak barátaival kommunikáljon. Különösen sokat mutat meg magából másoknak, ismeretleneknek. Kerülje a pletykákat, meg se hallgassa őket.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szerelmet, vágyat jeleznek a csillagok, igazán romantikus napja lehet. Legyen őszinte, ne féljen az érzéseitől! Párkapcsolatát építse bizalomra, a féltékenységnek nincs helye ebben az erős szövetségben.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Halakban jár, emiatt a megérzései most nagyon erősek. Érdemes odafigyelni az álmaira, mert különleges üzeneteket hordozhatnak. Ha volt olyan személy, akire ellenséges érzésekkel gondolt, most azzal is megbékül a lelkében.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Most be kell vetnie a simulékonyságát, ha célt akar érni a maga dolgában valakinél. Szerencsére önben megvan a tehetség ahhoz, hogy még ezt is úgy csinálja, hogy az önérzete ne sérüljön.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ön született szervező, és ez a kedvesével való kapcsolatára is rányomja a bélyegét. Ha ő feledékeny, szétszórt, laza, akkor annál inkább rászorul arra, hogy ön a kezében tartsa a dolgait. A baj csak akkor van, ha nem hagyja – mint például ma!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A szerelmi életébe most valahogy bántó módon belekeveredtek a pénzügyek is. Anyagiak miatt lehetnek heves vitái a kedvesével is. Nem kellene azonban a kenyértörésig vinnie a dolgot: az önmagában úgysem segít.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Egy rokonának bátorításra és egy kis segítségre van szüksége. Ezt a kis fáradtságot bőven ellensúlyozza az a hála és szeretet, amit kapni fog. Szánjon rá időt!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma igazán romantikus és nosztalgikus hangulatban van. Nem szabad szégyellenie az érzéseit! Hajlamos ma arra is, hogy kicsit elcsendesedjen, talán az elmúlt időszak történéseit kell feldolgoznia.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nem a gyengeség jele, ha bevallja, hogy valamiben tévedett, vagy valamit rosszul csinált. Sőt. Csak ezzel ad módot a javításra, és arra, hogy a barátai, szerettei még inkább tiszteljék. Bízzon bennük!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Hirtelen vágy ébredhet önben valaki után, aki eddig szinte semleges szerepet játszott az életében. Ezt annak is köszönheti, hogy az illetőről tudomására jut valami egészen meglepő információ, ami miatt megváltoztatta a róla kialakult véleményét.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Halak jegyében jár, ez nagyon kedvez önnek. Spirituálisan nagyon nyitott, ösztönösen ráérez a rejtett összefüggésekre is. Ha van párja, az este romantikus hangulatban telik. Ha nincs, akkor érdemes most egy társkereső oldalon próbálkozni.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: